Svenska Ord & Uttryck

Ord. Uttryck. Ordstäv. Idiom. Ordvitsar. Ordspråk. Citat.

Blandade svenska texter och ord

Grattis på namnsdagen – 30 grattis på namnsdagen kort texter 2023

Känner du någon som har namnsdag? Då kanske du behöver tips på grattis på namnsdagen text för kort. Här hittar du 30 grattis på namnsdagen kort texter.

Grattis på namnsdagen text

 1. Grattis på namnsdagen Emma. Det hade varit så fantastiskt om vi kunde bestämma våra egna namn istället för att bestämma andras namn. Glad namnsdag.
 2. Grattis på namnsdagen Birgitta. Ditt namn är något som du har blivit skänkt av dina föräldrar. Varma hälsningar till dig på Namnsdagen.
 3. Grattis på namnsdagen Elisabeth. Varma önskningar på namnsdagen till dig. Ditt namn är det som gör dig så annorlunda från världen. 
 4. Grattis på namnsdagen Anna. Önskar dig en riktigt glad namnsdag. Må Gud samla sina fantastiska välsignelser över dig idag och för alltid.
 5. Grattis på namnsdagen Malin. Tack för att du är en så sann vän för mig. Må den gode Herren fortsätta utgjuta sina gudomliga välsignelser över dig. Älskar dig massor!
 6. Grattis på namnsdagen Kristina. Jippie! Idag är det din namnsdag. Jag hoppas att du har den bästa dagen någonsin.
 7. Grattis på namnsdagen Anders. Önskar dig en väldigt glad namnsdag min kära. Må du njuta av det fantastiska firandet på denna fantastiska dag.
 8. Grattis på namnsdagen Karl. Varma önskningar på namnsdagen till dig. Oavsett om du älskar ditt namn eller hatar det, är det idag dags att fira det för en dag.
 9. Grattis på namnsdagen Maria. Glad namnsdag.
 10. Grattis på namnsdagen Sara. Oavsett hur gammal jag kommer att bli, kommer jag alltid att komma ihåg ditt namn eftersom det är så unikt. Glad namnsdag.
 11. Grattis på namnsdagen Camilla. Önskar dig en glad namnsdag. Jag hoppas att du får en magisk dag. Var välsignad.
 12. Grattis på namnsdagen Lars. Idag är din speciella dag. Önskar dig en dag som är lika vacker och underbar som du är. Jag älskar dig nu och för alltid.
 13. Grattis på namnsdagen Mikael. På denna speciella dag sänder jag dig massor av kärlek, pussar och kramar. Ha en lycklig namnsdag.
 14. Grattis på namnsdagen Erik. Jag önskar dig den bästa dagen någonsin. Du förtjänar det.
 15. Grattis på namnsdagen älskling. Du förtjänar verkligen ett stort firande på denna speciella dag. Ha en trevlig namnsdag.
 16. Grattis på namnsdagen Hanna. Skickar dig oceaner av kärlek på din speciella dag. Ha en underbar namnsdag.
 17. Grattis på namnsdagen jenny. Ett namn, en dag att inte glömma,för en unik och speciell person. En kär önskan om en glad namnsdag.
 18. Grattis på namnsdagen Margareta. Det är inte namnet som gör någon unik, utan personen som gör namnet unikt!
 19. Grattis på namnsdagen Julia. Idag är en speciell och viktig dag eftersom det är din namnsdag. Du är den enda med ett så ädelt, underbart, lyckligt namn. Med vänliga hälsningar.
 20. Grattis på namnsdagen Henrik. En liten kram till en person med ett speciellt namn.

Grattis på namnsdagen rolig

 1. Glad namnsdag! Jag hoppas att du aldrig behöver dela ditt namn med en katastrofal orkan eller storm.
 2. Må du bli välsignad med fler namnsdagar än majoriteten av karaktärerna från TV-serien “Game of Thrones”. Grattis på namnsdagen, kompis!
 3. En väldigt glad namnsdag till dig. Namnet är det som definierar dig och namnet är det som ger dig din identitet. Ha en underbar dag.
 4. Det mest irriterande är när du delar ditt namn med någon som du inte gillar alls. Av denna anledning, fira namnsdagen med hög stämning.
 5. Oavsett vad du heter kommer du fortfarande att vara samma person som du är. Varma önskningar på namnsdagen till dig.

Grattis på namnsdagen bilder

Hur gratulerar man på namnsdag?

 • Varma grattis på din namnsdag.
 • Önskar dig mycket kärlek på din namnsdag.
 • Jöttestort grattis på din speciella namnsdag.

Har den äran på namnsdagen?

Du kan säga ha den äran på namnsdagen eller grattis på namnsdagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *